توی این مطلب می خوایم یه کم در مورد مدل هایی که شرکتهای دارویی به ویزیوتور ها حقوق و دستمزد پرداخت می کنن رو بررسی کنیم.
وظایف ویزیتور دارویی
اگه قصد دارید به عنوان ویزیتور دارویی استخدام بشید و در این حوزه دنبال کار می گردید، شاید مهمترین موضوعاتی که باید بهش توجه داشته باشید وظایف و حقوق این پست هست. پس بیاید به اسن سوال پاسخ بدیم که ویزیتور دارویی به طور کلی چی کار می کنه.
ویزیتور دارویی کارش اینه که به داروخانه ها سر بزنه و بهشون داروهای شرکتی رو که براش کار می کنه پیشنهاد بده و انتظار دریافت سفارش از سوی داروخونه رو داشته باشه. این موضوع البته یه کم تخصصی تر از این حرفاست. یعنی باید بدونه کدوم دارو رو کی و به چه کسی پیشنهاد بده.
مثلا اگر در فصل گرما هستیم پیشنهاد داروهای سرماخوردگی لزوما کاربرد خیلی زیادی نداره و یا پیشنهاد داروهای تقویتی و مکمل در مناطق کم توان هم پیشنهاد خوبی نیست. دلیل های زیاد دیگه ای هم وجود داره که کار در این پست رو کمی از حالت عمومی دور می کنه. ولی هر چیزی که هست باید از ویزیتور دارویی انتظار داشته باشیم که تمام داروهاش رو به خوبی و با جزئیات کامل بشناسه تا بتونه در زمان ارائه ویژگی های دارو بهترن عملکرد رو داشته باشه.
ویزیتور دارویی باید همیشه حواسش ببه قفسه داروخانه باشه. مخصصا قفسه ای که داروهای شرکت خودش رو توش می بینه. باید دقت کنه و ببینه که آیا محصولات از توی قفسه داره کم میشه یا خیر. اگر نشد پیگیری کنه که چرا محصولات فروش نمی ره.
حقوق و دستمزد ویزیتور دارویی (درآمد ویزیتور دارو)
معمولا دو روش برای پرداخت حقوق ویزیتور وجود داره:
۱- حقوق ثابت
این حالت که بسیار ساده است به این صورته که شرکت با ویزیتور روی یک مبلغ به عنوان حقوق توافق می کن و همواره اون مبلغ رو پرداخت خواهد کرد. مزیتش اینه که خیالتون از بابت مبلغ دریافتی تون راحته و عیبش هم اینه که به رشد میزان فروش کمک خاصی نمی کنه.
۲- حقوق ثابت- پورسانت
این مدل که در اکثر شرکتهای دارویی رایجه، میگه که شرکت به شما یه مبلغی رو به عنوان حقوق پایه ثابت هر ماه پرداخت می کنه که البته خیلی زیاد نیست، و بقیه حقوق تون وابسته میشه به عملکردتون، یعنی همون میزان فروش تون. پس هر چقدر بیستر بفروشید، پورسانت بهتری می گیرید.
پورسانت ویزیتور دارویی چطوری حساب میشه؟
در مدل مبتنی بر پورسانت، محاسبه پورسانت در هر شرکت ممکنه متفاوت باشه. مثلا یه شرکت ممکنه بگه میزان فروش شما فقط ملاک نیست. باید ببینیم چقدر از فروش ها پولشون پرداخت شده. چقدر از این فروش ها وصول شدن و بر اساس اون میزان پورسانت محاسبه بشه.
در انتها اگه دنبال یه رزومه عالی برای پست ویزیتور دارویی می گردید، بیاید توی فروشگاه اسکیلیتو. اونجا اق رزومه عالی برای این پست وجود داره که توش کلمات کلیدی مد نظر کارفرماها قرار داده شده که باعث میشه هر کارفرمایی دنبال شما باشه. صففحه لینکدین اسکیلیتو رو هم از دست ندید که حاوی مطالب جالبی در زمینه رزومه و سولات استخدامی هست