مقاله

۷ نکته برای نوشتن رزومه خوب

7 نکته برای نوشتن یک رزومه خوب

در این مطلب قصد دارم ترجمه یکی از مطالب مفید وب سایت Topuniversities در رابطه با داشتن یک رزومه خوب کاری رو به شما ارائه بدم و یاد بگیریم که چگونه رزومه کاری بنویسیم. لینک مطلب اصلی هم در اینجا قرار می دم که اگه خواستید یه نگاهی بهش بندازید.

۷ راه ساده اما تاثیر گذار برای تهیه یک رزومه خوب(طرز نوشتن رزومه کاری)

7 ثانیه کلیدی برای جلب نظر کارفرما

۷ ثانیه کلیدی

مطالعات نشان می دهد که اغلب استخدام کنندگان کمتر از ۷ ثانیه وقت صرف بررسی یک رزومه می کنند تا در مورد مناسب بودن یا نبودن آن برای پست مورد نظرشان تصمیم گیری کنند. بنا بر این همان برخورد اول آنها با رزومه شما بسیار حساس و کلیدی است. به همین خاطر می خوایم ۷ راه ساده اما تاثیر گذاررو به شما معرفی کنیم  که با در نظر گرفتن اونها ضریب موفقیت تون برای عبور از این مرحله رو بالا می برید.

با قدرت شروع کنید

با خلاصه ای از مهارت ها و کارهایی که کردید شروع کنید. این طوری برای استخدام کننده جذاب تره و توجه اش رو بیشتر جلب می کنه. این کفتمان بسیار مهمه و به مخاطب می گه که شما دقیقا کی هستید. مثلا یک نمونه اون رو توی این پاراگراف ببینید.

“من فردی سخت کوش و مشتاق در زمینه کار خودم هستم که سابقه پیاده سازی چندین وب سایت و بانک اطلاعاتی رو دارم. من دارای مهارتهای فنی خوب و در به همون اندازه مهارتهای فردی هستم و به شدت مشتاق تغییر و افزایش مجموعه مهارتهایی هستم که تا به امروز در زمینه فناوری اطلاعات بدست آوردم.”

به نتایج بیشتر از مسئولیت ها اهمیت بدید

تنها به لیست کردن مسئولیت ها و پستهایی که داشتید اکتفا کنید. سعی کنید به دستاوردهای مشهود و قابل درک توسط کارفرما به طور مستقیم و دقیق اشاره کنید. به عنوان مثال به جای اینکه فقط بگیم “من در زمینه شبکه های اجتماعی برای شرکت x فعالیتهایی داشتم،” بهتره بگیم “من در ارتقای ۳۸ درصدی تعاملات در شبکه های اجتماعی برای شرکت x نقش موثر داشتم”.

رزومه رو برای همون شغل مد نظرتون بنویسید

سعی کنید دقیقا به نیازمندی های و شرایط شغلی که برای اون رزومه ارسال می کنید پاسخ بدید. برای این کار شما می تونید یه ارتباطی بین شرح شغل مورد نظر و فعالیتها و توانایی هاتون برقرار کنید. کارفرماها دنبال این هستند که مطمئن بشن کاندیدهای پست مورد نظر درک درستی از شغلی که براش کاندید شدن داشته باشن و این رزومه شماست که نشون می ده شما دقیقا گزینه مورد نظر هستید. ممکنه زمان زیادی ببره تا شما چنین نوع رزومه ای رو بنویسید ، چون ممکنه در پست های زیادی در شرکتهای مختلف ارسال رزومه کنید. با این حال ساخت رزومه های اختصاصی شغل مورد نظرتون می تونه به شما کمک کنه تا بهترین پست ممکن رو پیدا کنید.

تغییرات و رشد خودتون رو بیشتر نشون بدید

رزومه شما باید تمرکز بر توسعه فردی تون داشته باشه.نشون بدید که چطور تغییر کردید و در پست خودتون رشد داشتید و همچنین به دستاوردهاتون اشاره کنید. این به کرافرما نشون می ده که شما از فعالیتهای قبلیتون چیزهای زیادی یاد گرفتید و متعهد به یادگیری و توسعه توانایی های فردیتون هستید.

نشون بدید که می تونید ارتباط برقرار کنید

می خواد دانشگاه باشه یا کار، شما در هر صورت با مخاطبین زیادی مواجه می شید. اینو مطمئن باشید. نشون بدید که توانایی زیاید در ایجاد ارتباط و مدیریت روابط عمومی دارید. این موضوع برای هر کارفرمایی دارای ارزش زیادی هست.

نگاه صنعتی ارائه بدید

نشون دادن شناخت شما از صنعتی که می خواید واردش بشید به کارفرماتون کمک می کنه تا بفهمه شما در مسیر صنعتش گام خواهید برداشت. با نشون دادن دانش تون نسبت به صنعت هدف، گزینه بسیار جذاب تری برای کارفرما خواهید شد. بنابراین مطمئن بشید که در رابطه با اون صنعت دانش بروزی دارید. از این مورد حتی می تونید در صورت رسیدن به جلسه مصاحبه هم کمک بگیرید.

از کلمات قوی و تاثیر گذار استفاده کنید

استفاده از کلمات قوی به فعالیتها تون اهمیت بیشتری می بخشه و رزومه مشا رو دارای اهمیت بیشتری خواهد کرد. به استفاده از واژه هایی مثل “تطبیق یافته”،”خلاقانه”،”پیاده سازی شده”و “کسب شده” برای هر کدوم از نقش هایی که داشتید اهمیت زیادی بدید تا با این روش مخاطب رو به سمت دستاوردها و آنچه که کسب کردید و تحویل دادید بتونید سوق سوق بدید.

برای نوشتن یک رزومه خوب زمان صرف کنید

تهیه یه رزومه خوب به طور کلی یه کار زمانبر هست ، اما داشتن یه رزومه خوب یه فرصته که به ما این امکان رو می ده تا توانایی ها و قابلیتهای خودمون رو به نمایش بزاریم. هر چه بیشتر در مورد شغلی که دنبالش هستید مطالعه کنید و مشخصات و ویژگی های اون رو بخونید رزومه بهتری برای اون می تونید بنویسید.

امیدوارم از این مطلب بتونید برای تهیه یه رزومه کاری خوب استفاده کنید. به رزومه های آماده ما در فروشگاه اسکیلیتو هم یه سر بزنید، ببینید چقدر از قوانینی که گفتیم رو رعایت کردیم و کدوم هاش رو شما باید لحاظ کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *